Jan@ordblind.info

Tlf: 42330119

Skriv navn e-mail og telefon nr., så kontakter vi dig.

Fora ordblind kompenserende danskundervisning læsestøtte skrivestøtte

  Kontakt Fora ordblindeundervisning dansk LST

  Anerkendelse og tolerance er nøgleord i alle undervisningsaktiviteter på Fora OBU. En anerkendende tilgang fremmer motivation for deltagelse og læring.
  Udgangspunktet for al undervisning er høj faglighed og seriøsitet. Vi har højtuddannede lærere mede mange års erfaring med undervisning. Vi efteruddanner løbende vores undervisere både fagfagligt og pædagogisk.
  Gennem nærhed, respekt og tolerance tilstræber vi, at miljøet i klasserummet er rart for alle at færdes i. Der skal både være plads til at udvikle sig personligt og menneskeligt gennem vores undervisning.
  Rummelighed
  Rummelighed er et nøglebegreb på Fora OBU. Vi har borgere med forskellige kulturelle baggrunde og elever med forskellige niveauer, hvad angår evner og talenter. Derfor har vi i vid udstrækning fokus på udvikling af den enkelte elevs talent og faglighed gennem forskellige undervisningsformer og projekter på de enkelte hold kan udvikle sin faglighed og dygtiggøre sig både individuelt og i grupper. Ordblindeundervisningen er Individuel undervisning på små hold max. 6 kursister.
  Et andet nøglebegreb er innovation. På Fora OBU tilstræber vi at blive kendt som den innovative institution, der er i front med anvendelse af nye og motiverende undervisningsformer, som kan bidrage til at gøre undervisningen på skolen mere interessant og spændende for kursisterne
  På Fora OBU skal der være plads til alle. Vores mål er, at de kursister der vælger Fora OBU går herfra med en oplevelse af forbedret mulighed for at læse og skrive.

  Fora OBU er en afdeling af Fora Hvidovre, som er en Folkeoplysende Forening. Fora OBU hører under Lov om Voksenundervisning og er Statsfinansieret. Det blev en fantastisk skøn aften da Fora Hvidovre afholdte et særdeles velbesøgt Forældre til “Ordblinde Børn Arrangement”. Et særdeles veloplagt panel af dygtige fagfolk og undervisere samt ikke mindst vores dygtige kursister og forældre, der fortalte om de udfordringer det er at være ordblind og at være forælder til ordblinde børn. Der var en god debat omkring dette emne.
  60 % af forældre til ordblinde børn er selv ordblinde så det blev en aften hvor forældre kunne få nogle fremtidige muligheder for undervisning og værktøjer til at hjælpe børnene og sig selv.
  Anerkendelse og tolerance