Fora ordblind kompenserende danskundervisning læsestøtte skrivestøtte computer tablet smartphone hjælpeprogrammer lst ocr-oplæsning Hvidovre
Fora Online kompenserende Fora ordblind danskundervisning læsestøtte skrivestøtte
Fora Online kompenserende Fora ordblind danskundervisning læsestøtte skrivestøtte

Fora ordblind kompenserende danskundervisning læsestøtte skrivestøtte

Fora Online kompenserende Fora ordblind danskundervisning læsestøtte skrivestøtte

I et omskifteligt arbejdsmarked med stigende digitalisering er det vitalt for virksomheder, at medarbejdere til stadighed er opdateret på ny viden og efteruddanner sig til at imødegå nye krav.
Med online Ordblinde undervisning på Fjernundervisning er det let at tilpasse undervisningen til både virksomhedens og den enkelte medarbejders behov.
Som kursist i Online fjernundervisningen har man en løbende direkte kontakt med læreren.

Hvorfor vælge Ordblinde fjernundervisning  

  • fleksibilitet, både tid og sted
  • tage Kursus når jeres medarbejdere har tid
  • ingen transporttid
  • personlig tilpasset individuel undervisningsplan og direkte kontakt til læreren

Derudover kan vi

  • skræddersy undervisningen og dermed tilpasse den til jeres virksomheds og medarbejderes behov
  • mulighed for korte, intensive forløb eller undervisning én eller flere gange om ugen over en længere periode på Ordblindeundervisning for Voksne (OBU)

. .kompenserende Fora ordblind danskundervisning læsestøtte skrivestøtte

Anerkendelse og tolerance er nøgleord i alle undervisningsaktiviteter på Fora OBU. En anerkendende tilgang fremmer motivation for deltagelse og læring.
Udgangspunktet for al undervisning er høj faglighed og seriøsitet. Vi har højtuddannede lærere mede mange års erfaring med undervisning. Vi efteruddanner løbende vores undervisere både fagfagligt og pædagogisk.
Gennem nærhed, respekt og tolerance tilstræber vi, at miljøet i klasserummet er rart for alle at færdes i. Der skal både være plads til at udvikle sig personligt og menneskeligt gennem vores undervisning.
Rummelighed
Rummelighed er et nøglebegreb på Fora OBU. Vi har borgere med forskellige kulturelle baggrunde og elever med forskellige niveauer, hvad angår evner og talenter. Derfor har vi i vid udstrækning fokus på udvikling af den enkelte elevs talent og faglighed gennem forskellige undervisningsformer og projekter på de enkelte hold kan udvikle sin faglighed og dygtiggøre sig både individuelt og i grupper. Ordblindeundervisningen er Individuel undervisning på små hold max. 6 kursister.
Et andet nøglebegreb er innovation. På Fora OBU tilstræber vi at blive kendt som den innovative institution, der er i front med anvendelse af nye og motiverende undervisningsformer, som kan bidrage til at gøre undervisningen på skolen mere interessant og spændende for kursisterne
På Fora OBU skal der være plads til alle. Vores mål er, at de kursister der vælger Fora OBU går herfra med en oplevelse af forbedret mulighed for at læse og skrive.