ForaOBU ordblind kompenserende danskundervisning læsestøtte skrivestøtte ordblindetest

Vi tilbyder gratis undervisning til alle kursister, der er testet ordblinde (Ordblindetesten.dk 20 min). Du får her en score som viser om du er ordblind. Testen er underlagt loven om videregivelse af fortrolige oplysninger. Herefter kan du starte på din Ordblindeundervisning Online. Du får personlig hjælp og vejledning til hvordan du griber det an og får din personlige lærer tilknyttet. Vi kan tilbyde dig Online undervisning, hvor det passer i din planlægning. Vi glæder os til at høre fra dig. På Fora Online kan du følge en række enkeltfag. Vi tilbyder dig Dansk-matematik – Engelsk og LST Læringsteknologier -gratis IT hjælpemidler direkte på din PC – Labtop – Smartphone-Ipad.

På Fora Online kan du følge en række enkeltfag. Vi tilbyder dig Dansk-matematik – Engelsk og LST Læringsteknologier -gratis IT hjælpemidler direkte på din PC – Labtop – Smartphone-Ipad. På Fora Online kan du følge en række enkeltfag. Vi tilbyder dig Dansk-matematik – Engelsk og LST Læringsteknologier -gratis IT hjælpemidler direkte på din PC – Labtop – Smartphone-Ipad.

ForaOBU ordblind kompenserende danskundervisning læsestøtte skrivestøtte ordblindetest ForaOnline

Undervisning på Fora Online

Forløbene tilrettelægges af dig og din lærer. Du kan vælge flere forskellige fag samtidigt når du vælger basis Dansk for ordblinde. Vi tilbyder undervisning til alle ordblindekursister. Du får personlig hjælp og vejledning til dit fags faglige indhold og gode råd til opgaveløsning. Vi tilbyder dig og tilrettelægger undervisning, så det passer ind i dit program.

Online Fagoversigt

  • OBU Dansk for ordblinde
  • OBU Matematik for ordblinde
  • OBU Engelsk for ordblinde 
  • OBU Dansk LST Læringstekniklogier for ordblinde 

ForaOBU ordblind kompenserende danskundervisning læsestøtte skrivestøtte ordblindetest

Fjern undervisning foraonline ordblindetest LST Fora

Er du ordblind, kan du deltage i undervisning, som giver dig  moderne og effektive metoder til at læse og skrive. På Fora Ordblind kan du hurtigt komme i gang med en kvalificerende undervisning. Vi hjælper dig videre privat, på din arbejdsplads og i dit studie. Om du vil læse økonomi på Handelshøjskolen, folkeskolelærer på seminariet, medievidenskab på universitetet eller vil have hjælp i til dit daglige indkøb, læsning af avis eller nyhederne på din smartphone kan vi hjælpe dig helt gratis. læsestøtte

Fora OBU er en afdeling af Fora Hvidovre, som er en Folkeoplysende Forening. OBU hører under Lov om Voksenundervisning og er Statsfinansieret.